Últim post

He de ser sincera, i degur a la meua prematura incapacitat de relacionar-me amb els ordenadors, sentia una mica de respecte i refuig d’aquesta asignatura, per por d’enfrentar-me a allò que no coneixia, i sortir mal parada. Però he de dir que el resultat d’haver-la cursat ha sigut molt positiu, ja que la possibilitat de utilitzar l’ordenador com a ferramenta ara sí és possible, cosa que em contenta molt. També he de dir que els tres projectes proposats han creat gran interés en mi, els tres per igual, cosa que ha portat a que treballara i lluitara per tirar abant amb el Adobe Premiere.

Així que fent balança, ha sigut un periode de temps dens però molt fructífer, aquest any he aprés moltíssimes coses. A més, si tenim en compter que degut a la situació que compartim, cada ú a treballat pel seu comper a casa seva de manera molt més autodidacta, cosa positiva ja que estàs obligat a aprendre, no pots escapar-te. I a més aprén un mateixa d’un mateix, cosa que es molt enriquidora.

Concluïnt, ha sigut un bon curs inclús quan semblava impossible que ho fora, gràcies i una salutació!